Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Derbydags mot Piraterna!

Featured Image

Det är med två stökiga matcher i ryggen som Indianerna, för närvarande på en femteplats i tabellen, förbereder sig för vad som ser ut att bli en oförglömlig kväll på Kumla Motorstadion. Motståndarna, Piraterna från Motala, befinner sig på tredjeplats i tabellen. Publiken från både hemma- och bortalag väntas strömma till arenan, hjälpta av de lovande väderprognoserna som utlovar perfekt förhållanden för en spännande match.

Debut för Tom Brennan

En av de största snackisarna inför morgondagens match är utan den unga brittiska stjärnan Tom Brennan, som gör debut på Indianernas hemmaoval. Brennan, som bara för några dagar sedan säkrade ett imponerande brons i de brittiska mästerskapen efter en briljant prestation i grundtävlingen, är redo att visa upp sina färdigheter inför hemmapubliken. Hans medverkan förväntas inte bara stärka laget, utan även höja spänningsnivån på läktarna.

Skador och förändringar

Indianerna har dock inte kunnat undgå skador. ”Bartek” Kowalski, som ursprungligen var tänkt att delta i denna match, tvingas stå över efter en olycklig krasch i den polska ligan under söndagskvällen. Trots detta har laget en stark uppställning och är redo att möta de utmaningar som kvällen kan bjuda på.

En match att minnas

Piraterna kommer till Kumla med ett lag väl anpassat för hemmalagets bana. Men Indianerna är minst lika beslutsamma, drivna av en att ge publiken en match värd att minnas. Med en sådan uppställning och förväntan kan vi vara säkra på att denna derbykväll kommer att leverera dramatik, spänning och fantastisk speedway.

Stödet från publiken

Med vädret på vår sida och en storpublik på läktarna är förutsättningarna optimala för en rafflande speedwaykväll. Publikens stöd kommer att vara avgörande, och alla tecken pekar på att de kommer att få se en förstklassig uppvisning.

Det är dags för derby mot Piraterna, och det är en match som ingen vill missa. Låt oss hoppas på en minnesvärd kväll fylld av adrenalin, finess och hårresande ögonblick. Vi ses på Kumla Motorstadion!

 

Matchfakta

Datum: 11 juni

Matchstart: 19:00

Motståndare: Piraterna

Notera att det fortfarande råder totalt väskförbud på arenan. Läs mer om det och annan nyttig info inför matchen här!

Köp din biljett redan nu!

 

Laguppställningar

Indianerna: 1) Szymon Wozniak, 2) Gleb Chugunov, 3) Patryk Dudek, 4) Tom Brennan, 5) Krzysztof Buczkowski, 6) Rasmus Karlsson, 7) Jonatan Grahn.

Piraterna: 1) Maciej Janowski, 2) Norbert Krakowiak, 3) Pawel Przedpelski, 4) Oskar Fajfer, 5) Przemyslaw Pawlicki, 6) Mathias Thörnblom, 7) Jonathan Ejnermark.

Dela nyheten: