Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nätverket

NÄTVERKSPARTNER

BLI EN DEL AV ÖREBRO LÄNS SNABBASTE NÄTVERK! 

Kombinera speedway med affärer som en del av vårt populära partnernätverk. Upplägget är lättsamt, kravlöst och bjuder på många möjligheter att knyta nya, bra affärskontakter.

Som en del av partnernätverket får du uppleva varje hemmamatch från bästa läktarplats tillsammans med god mat, dryck och andra partners.

Matchträffarna börjar med en exklusiv depåvandring där du får möjlighet att träffa våra förare och se hur de förbereder sina cyklar inför matchen. Under kvällen bjuds på middag samtidigt som du får lyssna till intervjuer med både förare och lagledare och ges en unik inblick i laget innan matchen drar i gång. Självklart med gott om utrymme att nätverka och knyta nya kontakter.

Under säsongen arrangerar vi även ett flertal fartfyllda turneringar och event för våra partners, och inte minst en partnerresa, dit alla partners är bjudna, men du som nätverkspartner redan har en plats bokad och betald!

Kontakt

Genom att bli nätverkspartner får du tillgång till ett företagsnätverk med fokus på att bygga nya relationer, se på speedway och göra affärer. Du får även vara med på samtliga nätverksaktiveter och har en plats till partnerresan!

Vill du veta mer? Kontakta oss