Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Partners

Tack för allt ni möjliggör!

Först och främst, tack till de partners som var en del av säsongen 2023! och välkommen till er nya partners som väljer att samarbeta med oss. Det är tack vare er, våra partners, som vi kan fortsätta erbjuda actionfyllda speedwayuppelevser. Det är också med er hjälp vi kan fortsätta bidra till ett bättre samhälle och våra ungdomars framtid.

När vi summerar säsongen 2023 kan vi konstatera att vi haft våra största sportsliga framgångar på 250cc – där vår egna talang Rasmus Karlsson vann VM-guld, SM-guld och EM-silver. För elitlaget tog tyvärr säsongen slut redan i kvartsfinal. Med detta sagt är revanschlusten stor och vi är i full gång med att bygga truppen inför säsongen 2024. Fokus kommer att ligga på att bygga en bredare och jämnare trupp, där förhoppningen är att poängfördelningen ska spridas över alla sju förare i truppen, med ett sådant lagbygge hoppas vi kunna få ett mer homogent lag och undvika den ihålighet som dessvärre blev vår akilleshäl 2023. Speedwayskolan och vår Prova-på-verksamhet fick under sensommaren ett lyft och intresset är stort, vilket är något vi kommer att fortsätta satsa hårt på under säsongen 2024, för att säkerställa klubbens och sportens framtida återväxt.

Vidare blev 2023 ett lyft för vårt partnernätverk där vi under säsongen hittade tillbaka till det mycket uppskattade partnernätverk vi hade 2019, innan pandemin bröt ut. I nätverket har nya affärskontakter skapats och gamla förstärkts. Nätverket har på matchdagar samlats och tillsammans innan matchstart minglat och ätit middag. Vi har bland annat under säsongen 2023 även haft en mycket givande nätverksgolf tillsammans med Kumla Promotion, och som avslutning för säsongen 2023 åkt på en mycket trevlig och givande partnerresa till avslutande VM-deltävlingen i Polen. Inför säsongen 2024 jobbar vi på att ytterligare utöka vårt partnernätverk med fler intressanta partners som ska ges möjlighet att bli en del av länets snabbaste nätverk.

Till säsongen 2024 välkomnar vi både gamla och nya partners. Vi är en stabil förening som kännetecknas av ett stort engagemang och som är öppen för alla. Oavsett ålder, kön, bakgrund eller kapacitet kan du vara en del av vår förening som partner, medlem, förare, volontär, anställd, deltagare i speedwayskolan eller som publik.

Jag hoppas att ni ska tycka om det ni ser i den här broschyren och att vi om några sidor kan titulera oss som partners på resan mot bättre speedway och ett bättre samhälle.

Väl mött säsongen 2024!

 

Markus Engman

Ordförande

Kumla Motorsportklubb

070-998 82 46

markus.engman@indianerna.nu