Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PUBLIKINFORMATION INFÖR HEMMAMATCHEN

Featured Image

Det väntas mycket publik och här kommer viktig information inför matchen.

Med anledning av väskförbudet (läs mer om det nedan) uppmanar vi alla att komma i till arenan i god tid, och att visa respekt emot vår personal i entrén.

Entré
Arenan öppnar kl 17:00. VIP, Nätverk och årskort går in bredvid bilgrinden längst bort till höger.

Parkering / ombyggnation
Man bygger om ute på parkeringen då det ska bli cykelbana från Sannahed till Rala. Detta kan påverka framkomligheten till och från parkeringen. Ytterligare en anledning att vara ute i god tid!

Biljetter
Biljetter köps enklast online via Tickster men går också att köpa på plats. Läs mer här!

Väskförbud
Från och med november 2023 råder väskförbud på större evenemang. Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna vid större idrottsevenemang. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive handväskor, picknickkorgar och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan, samt skötväskor efter genomsökning.

Läs mer på Polisens hemsida: Beslut om totalt väskförbud på större

Notera att det inte är vi som klubb som beslutar om vad som är tillåtet eller ej. Vi ber således om förståelse och visad hänsyn för våra funktionärer på arenan.

Kiosker och servering
Våra kiosker erbjuder bland annat korv, hamburgare, snacks, dricka och kaffe. Besök gärna vår bar, med fullständiga rättigheter och finfina burgare, belägen vid vip-läktaren bredvid depån.

Övrigt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på kansli@indianerna.nu

Varmt välkommen till Kumla Motorstadion!

/ Styrelsen

Dela nyheten: