Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Wozniak missar matchen mot Piraterna

Featured Image

Det fortsätter att gå troll i matchen i Motala. Denna gången är det inte vädret som ställer till det, utan bortfall på förarbänken.

Det har varit en hektisk tid för Peter Johansson, som nedan summerar läget inför matchen imorgon.

Inför förra veckans försök var det redan klart att; Max Fricke, som redan ställt upp i många fler matcher än planerat och Jason Doyle, som enligt tidigare överenskommelse fått ledigt vid förutsättning att vi var klara för slutspel, inte skulle vara tillgängliga. I stället skulle ett slagkraftigt lag med bland andra många förare som vill visa att de har i slutspelsuppställningarna att göra mönstras, på en bantyp som skiljer sig från vår. Men sedan började problemen, lagkapten Szymon Wozniak skadade sig lagom till laganmälan och måste kasta in handduken. Problemen slutar inte där, hela omgången är som bekant flyttad en vecka utifrån väderförutsättningarna som rådde vilket gör att Norbert Krakowiak är hemma i polen och väntar på att bli pappa vilken dag som helst, Tero Aarneo hinner inte hem från Frankrike där han tävlar i den inhemska ligan såväl under gårdagen som idag (måndag).

Detta samlat gör att vår egen produkt Hugo Lundahl får göra en spännande debut i högsta serien.

Laguppställningar:

Piraterna
1, Vaclav Milik
2, Piotr Pawlicki
3, Oskar Fajfer
4, Przemyslaw Pawlicki
5, Jonas Seifert
6, Peter Ljung
7, Jonathan Ejnermark

Indianerna
1, Rohan Tungate
2, R/R
3, Bartlomiej Kowalski
4, Jonatan Grahn
5, Krzysztof Buczkowski
6, Hugo Lundahl
7, Johannes Stark

Dela nyheten: