Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Vilken premiärvecka!

Featured Image

Press & Practice, premiär för Ungdomsserien, Division 1 och Speedwayskolan, ja det har sannerligen varit full aktivitet på Glottra Skog Arena den gångna veckan.
I tisdags anlände A-laget till Kumla för årets Press & Practice. Det hela inleddes med en konferens på Örebro Padelcenter, där man gemensamt satte upp mål för säsongen och diskuterade ämnen som banan, depåplatser med mera. Efter avslutat konferensen sägs det att PePe och Thomsen sopade banan med övriga på Padelplanen.

När förarna var tillbaka på Glottra Skog Arena för att gemensamt äta lunch med klubbens företagsnätverk väntande en överraskning för en av klubbens största genom tiderna. PePe fick till sin stora förtjusning se en tavla avtäckas, som ett tack för hans 20 år i klubben.

– Det är en stor ära att få ha en förare som dig i klubben, och det är få föreningar som kan skryta med att man haft en förare i A-laget i 20 år, sa ordförande Engman i sitt tal till PePe.

När dammet lagt sig och förarna fått göra sina första varv på den ”nya” banan, påbörjades prepareringen för lördagens Division 1 premiär. Som bekant har Indianerna, efter det hårda rekryteringsarbetet, två stycken Division 1 lag 2019, både Indianerna Svart, och Vit deltog i hemmapremiären. En lyckad sådan med närmare 500 nyfikna speeedwayfantaster i publiken.

På knattebanan kördes säsongens första Ungdomsserie under lördagsmorgonen, även det ett mycket lyckat event. Redan dagen därpå var det säsongspremiär för fjolårssuccén Speedwayskolan, där ett 20-tal barn och ungdomar fick prova speedway för första gången.

Denna veckan väntar elitseriepremiären borta mot Masarna, matchen börjar kl 19:00 i morgon, och ses med fördel på https://www.elitspeedway.com/play

Dela nyheten: