Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Vi kan nu presentera vår nya hemsida!

Featured Image


Indianerna Speedway har ingått ett samarbete med 8190 Design. Uppdraget kommer innefatta att 8190 ska sköta Indianernas kommunikation- och marknadsavdelning. I uppdraget finns framtagning av ny hemsida, grafisk profil och trycksaker. Förutom arbetet med klubbens kommunikation kommer Simon Gustafsson, delägare i 8190, ha ansvaret över klubbens sponsorer och samarbetspartners.

– Vi är mycket glada att kunna hitta en lösning med 8190 och framförallt då få tillbaka Simon till klubben. Simons speedwayerfarenhet och 8190’s kunskap av kommunikation kommer bli en perfekt kombination. Säger Peter Johansson, Lagledare.

Den nya hemsidan är ett steg i att klubben ska ge ett seriöst och proffsigt intryck. Lanseringen som görs nu är den första av två delar. I andra delen kommer vi kunna läsa mer ingående om alla våra lag och vår ungdomsverksamhet, samt följa lagens framfart i speedwaysverige.

– Det känns otroligt roligt att vi fått uppdraget att sköta Indianernas marknadsföring. För personlig del känns det så klart kul att få komma tillbaka till Glottra Skog Arena och engagera sig igen. Säger Simon Gustafsson, 8190.

Dela nyheten: