Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ung brittisk talang klar för Indianerna!

Featured Image

”Det är en otroligt seriös förare som inte gör något halvdant”
Tom Brennan, 22 år från Swindon, England. Är en framstående ung förare som snabbt etablerat sig på den internationella scenen är nu klar för Indianerna 2024.

Jag är verkligen entusiastisk över att ansluta till Indianerna nästa år, för min debut­säsong i den svenska högstaligan. I slutet av förra året var jag i kontakt med Robert Eriksson och tävlade i några matcher för Solkatterna i Allsvenskan, och jag trivdes verkligen med min tid i Sverige. Jag har lite erfarenhet av Kumla; jag körde en träning i slutet av 2023, och det är verkligen en häftig bana, så jag ser fram emot att åka tillbaka och komma i form. Klubben och ledningen har varit välkomnande hittills, och jag skulle inte vilja börja min svenska karriär någon annanstans. Jag ser fram emot att träffa fansen och laget snart för ett fantastiskt 2024 tillsammans, säger Tom Brennan.

Tom Brennan är en av de unga förare som på kort tid etablerat sig på den internationella scenen, kanske främst genom sina insatser i det brittiska landslaget i World Cup och SON. Det är en otroligt seriös förare som inte gör något halvdant och jag ser fram emot att följa hans start på sin svenska debut i elitserien efter smygstarten i vårt allsvenska samarbetslag Solkatterna under slutet av förra säsongen, säger Peter Johansson.

**Truppen 2024**

– Krzysztof Buczkowski 1,695
– Mathias Pollestad 1,250
– Szymon Wozniak 1,561
– Patryk Dudek 2,122
– Johannes Stark 0,500
– Jonatan Grahn 0,500
– Tom Brennan 1,250

Dela nyheten: