Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tung kväll i Hallstavik

Featured Image


 

Att returmötet i Hallstavik skulle bli en tuff match var det aldrig någon tvekan om. Men slutresultatet 61-29 till Rospiggarna var nog mer än vad någon kunnat gissa efter tisdagens tajta drabbning i Kumla.

– Till att börja med så hade vi nog hoppats på en bättre preppad bana, eller åtminstone en bana som inte var en direkt fara för samtliga förare. Jag skyller absolut inte förlusten på en dålig bana, det skulle jag aldrig göra då det är lika för båda lagen. Men det man kan konstatera är att vi åker hem med två skadade förare till följd av banan, säger Peter Johansson efter matchen.

De förare som ådragit sig skador är Anders Thomsen som efter en krasch i det sjunde heatet fick föras till sjukhus med befarade fotledsskador, och Kenneth Bjerre som slog upp den skada han ådrog sig i Polen i söndags.

– Om man ska summera matchen och ta med sig något positivt så är det att Viktor Palovaara och Ludvig Lindgren gjorde stabila insatser. Annars är det inte mycket man vill ta med sig hem ikväll. Nu får vi invänta besked från både Thomsen och Bjerre gällande deras skador, avslutar Peter.


Slutresultat:

Rospiggarna 61: Robert Lambert 15, Andreas Jonsson 12, Jason Doyle 12, Max Fricke 8, Jacob Forsell 7, Samuel Masters 5, Tero Aarnio 2.

Indianerna 29: Vaclav Milik 8, Viktor Palovaara 7, Ludvid Lindgren 5, Anders Thomsen 3, Bjarne Pedersen 3, Adrian Miedzinski 2 Kenneth Bjerre 1.

Dela nyheten: