Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tuffa förutsättningar – här är lagen som kör imorgon.

Featured Image

För några matcher sedan såg det ut som att vi äntligen skulle vara utan skador och för första gången denna säsong äntligen få ställa fullt lag på banan. Den gången grusades det dock på grund av att Jonas Jeppesen ådrog sig en hjärnskakning i en ligamatch i Polen. Nu är det dock, (lite typiskt för denna säsong) en ny skadevåg i laget.

Jeppesen är fortsatt inte tillbaka från hjärnskakningen, succémannen från förra veckan Zengota har ännu en gång brutit flera revben och skadat en lunga i en ligamatch i Polen den gångna helgen. Adrian Gala är inte tillgänglig då han tävlar för sin ryska klubb borta i Vladivostok under onsdagen och därtill är Max Fricke iväg på Grand Prix träning då det komprimerade Covid-upplägget gjort att det är en dubbelomgång med tävling både fredag och lördag i Lublin kommande helg. Kort sagt nya tuffa förutsättningar i en oerhört viktig match mot Rospiggarna. Vi kommer dock tillsammans givetvis göra allt vi kan med det manskap vi har! Samtliga förare vet om förutsättningarna och är taggade till tusen och oavsett om det kommer krävas att alla är extremt på tå matchen igenom så är vi redo för att ge motståndarna en tuff match och bärga tre poäng!

Laguppställnignar

Indianerna: 1) Max Fricke (riders replacement), 2) Ludvig Lindgren, 3) Chris Holder, 4) Andreas Lyager, 5) Niels-Kristian Iversen, 6) Joel Andersson, 7) Gustav Grahn.

Rospiggarna: 1) Kim Nilsson, 2) Kai Huckenbeck, 3) Timo Lahti, 4) Patryk Dudek, 5) Adrian Miedzinski, 6) Daniel Henderson.

Köp din biljett här! Eller på plats på arenan. (obs endast egen stol i gräset i kurvorna)

Dela nyheten: