Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stark ersätter Gustav!

Featured Image

Med anledning av att Gustav Grahn tar timeout från speedwayen ersätter Johannes Stark. Här kommer Peter Johanssons tankar om läget.

Jag blev kontaktad av Gustav i måndags kväll och sedan dess gick arbetet med att hitta en ersättare igång. Överst på listan över tänkbara namn stod den förare som nu ansluter till oss. En förare som alltid ger allt på banan och är en sympatisk person att ha med kring laget, säger Peter och fortsätter:

Självklart är det tufft för att inte säga omöjligt att ersätta just Gustav då laget är ett sammansvetsat gäng vid detta laget men jag ser att Johannes skall passa bra in i gruppen och addera något nytt i positiv riktning.

Jag har givetvis en tät dialog med Gustav och övriga kommentarer och lyckönskningar här känns överflödiga. Jag vill däremot tacka rospiggarna och främst Peter Jansson för en snabb och god dialog i vårt utsatta läge och det är fanatiskt kul att få se Johannes i våra färger redan i matcherna mot Västervik nästkommande vecka, avslutar Peter.

Dela nyheten: