Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Selvin förlänger ett år till

Featured Image


 

Christoffer Selvin kom tillbaka till Indianerna i mitten av 2018, efter att ha testat sina vingar i andra klubbar under några år. Nu står det alltså klart att den 20-årige Hasselfors-killen blir kvar i Indianerna minst ett år till.

 Jag kände att indianerna har fått till ett nytt tänk och har en bra vision. Indianerna är en proffsig klubb och jag trivs här. Jag har varit ute på sannahed sen barnsben och känner många både i klubben och publiken. Det kändes som att komma hem och det kändes även som rätt steg att ta i min karriär, säger Christoffer

Vad fick dig att vilja stanna i klubben?

– Jag gillar indianernas vision med laget före jaget, och det är här jag känner att jag kommer utvecklas som bäst. Indianerna har ett bra upplägg för 2019 och jag ser fram emot att jobba med och för klubben. 2019 får vi, precis som 2018, ett riktigt rolig lag dessutom.

Hur ser du på säsongen 2018?

– Jag är nöjd med säsongen 2018. Eftersom jag har varit skadefri mer eller mindre hela säsongen så har jag kunnat utvecklats. Jag har nått målen jag önskat 2018 och känner mig tillsfred med det. Men man vill alltid så mycket mer och det är väll det som driver oss speedwayförare framåt.

Christoffers mål för säsongen 2019 är att fortsätta utvecklas både på och utanför banan, samt att kunna åka från varje tävling och känna sig som en något bättre speedwayförare. En målbild som han hoppas ska kunna bidra till en plats i A-laget.

– Vi har ett enormt spännande och bra lag 2019. Men alla har sammaförutsättningar, så jag känner att jag har lika stor chans som alla andra att ta en plats i laget.

Hur kommer du förbereda dig för nästa säsong?

– Mycket träning både fysiskt och psykiskt. Även ha stort fokus på att bygga teamet och skapa mig så bra förutsättningar som möjligt tills det drar igång på vårkanten, avslutar Christoffer.

 


 

Truppen 2019

Piotr Protasiewicz 1,556

Anders Thomsen 1,612

Kenneth Bjerre 1,545

Tai Woffinden 2,143

Ludvig Lindgren 0,826

Joel Andersson 0,875

Chris Holder 1,660

——-

Christoffer Selvin 0,500

 

Totalt snitt: 10,217

Golvsnitt: 9,000

Taksnitt: 10,250

Dela nyheten: