Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Se säsongens första match!

Featured Image

På tisdag startar äntligen säsongen på svensk mark när Garageportexperten cup går igång – se matchen live på Sportkanalen!

Garageportexperten Cup, är ett initiativ från några av elitserieklubbarna och det är sedan tidigare känt att deltagarna kommer vara Kumla Indianerna, Eskilstuna Smederna och ett kombinationslag från Lejonen och Västervik. Respektive lag arrangerar en deltävling var, som kommer att tv-sändas genom ligans sändningspartner C More och på Sportkanalen.

Ett fantastiskt tillfälle för våra svenska förare att vässa formen inför Bauhausligans start om en månad.

Läget i laget är bra trots att några av oss inte kunnat träna riktigt så mycket som de velat på grund av sjukdom. Även om risken för viss ringrostighet kan finnas i tisdagens första match är vi inställda på att fightas och utvecklas individuellt och som lag för varje match som går här under maj månad då cupen pågår, säger Peter Johansson.

Indianernas lag kommer att bestå av stommen i det Allsvenska laget: Ludvig Lindgren, Jonatan Grahn, Joel Andersson, Christoffer Selvin, Gustav Grahn och Ludvig Selvin.

Det blir en bra värdemätare när vi skall sålla fram de tre som är planerade till den första uppställningen i Bauhausligan likväl som hur vi formerar laget till den allsvenska premiären, konstaterar Peter.

Alltsammans sänds som sagt live på Cmore och Sportkanalen!

Dela nyheten: