Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Så ställer lagen upp i den tredje omgången av Garageportexperten cup

Featured Image

Två deltävlingar är avklarade och det har slutat i segrar för Västervik/Lejonen. Ikväll, med matchstart 20.00, är det dags för den tredje deltävlingen i Garageportexperten Cup.
**Västervik/Lejonen, Eskilstuna Smederna och Kumla Indianerna. Så har ordningen sätt ut i de två tidigare deltävlingarna som kördes under den föregående veckan i Eskilstuna och Gislaved. Frågan på allas läppar är, kommer det att fortsätta så under kvällens batalj?**

Västervik/Lejonen har alltjämt Peter Ljung som gäst. Noterbart är att Philip Olofsson kommer att köra med väst nummer sju. Ser vi till Kumla Indianerna så mönstrar man samma lag som senast och för Eskilstuna Smedernas del är Pontus Aspgren åter i laget.

Tävlingen startar 20.00 ikväll och kan ses live på Sportkanalen eller cmore.se. Är du abonnent på ESS Play, kan du se tävlingen i efterhand efter klockan slagit midnatt. Den avslutande deltävlingen körs i Kumla den 25 maj.

**Laguppställningar**
Västervik/Lejonen: Linus Eklöf, Mathias Thörnblom, Peter Ljung, Noel Wahlqvist, Anton Karlsson, Casper Henriksson, Philip Olofsson.

**Kumla Indianerna:** Gustav Grahn, Joel Andersson, Ludvig Lindgren, Jonathan Grahn, Christoffer Selvin, Ludvig Selvin.

**Eskilstuna Smederna:** Pontus Aspgren, Victor Palovaara, Joel Kling, Johannes Stark, Daniel Henderson, Max Belsing, Rasmus Broberg.

**Tabellen**
Västervik/Lejonen – 4 poäng

Eskilstuna Smederna 2 poäng

Kumla Indianerna 0 poäng

Dela nyheten: