Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Så blir kvällens laguppställningar

Featured Image

Dammet har knappt hunnit lagt sig sedan premiären i tisdags och redan i kväll körs omgång två av årets BAUHAUS Liga, där Indianerna möter Masarna borta.
**Även om hemmapremiären inte blev som man tänkt sig har klubben större planer för Indianerna än att vinna enstaka matcher.**

Vi är den klubb som i min mening tar störst ansvar för svensk speedways framtid och våra lokala förare, något som visar sig i vår laguppställning med fem lokala förare och en väldigt låg medelålder, säger Peter Johansson.

**Hur går tankarna efter hemmapremiären?**

Ja vad ska man säga, alla som tävlar vill ju vinna. Annars är det ingen idé att ens vara med. Så givetvis är jag besviken efter en förlust även om detta är en speciell säsong med väldigt speciella förutsättningar. Jag tycker att tävlingsorutinen gör sig tydligt påmind.

Trots förlust med 41 – 49 fanns det ljusglimtar att ta med sig menar Peter.

Skall jag vara ärlig så var den största positiva överraskningen Pontus, han visade sig vara en mycket bra förare att arbeta tillsammans med och han tog ett stort ansvar för de andra yngre förarna i laget. Att han sedan tog fullt är ju inga fel.

Till kvällens match tvingas Peter göra vissa förändringar i laget.

Förutom inbördes placeringar tvingas vi till en ändring då Max Fricke måste tillbaka till polen för Coronatest. Hans polska klubb ändrade förutsättningarna lagom till han hade åkt till Sverige så han har försökt få dem att vara lite smidiga och tillmötesgående men Extraligaklubbarna tänker på Extraliga i första, andra och tredje hand. I övrigt bryr de sig inte om några andra. Vi har därför kallat in Jonas Jeppesen – ett av Danmarks framtidsnamn.

Den danske 22-åringen slutade så sent som igår fyra i semifinalen för det danska mästerskapet.

**Vad säger du om Masarnas lag?**

Jag tycker att Masarna är den enda klubb som kan visa upp en liknande agenda och målsättning med säsongen.

Laguppställningar:

Masarna
1. Antonio Lindbäck
2. Alexander Liljekvist
3. Kim Nilsson
4. David Bellego
5. Dimitri Bergé
6. Philip Hellström-Bängs
7. Aleks Lundquist

Indianerna
1. Christoffer Selvin
2. Pontus Aspgren
3. Ludvig Lindgren
4. Joel Andersson
5. Jonas Jeppesen
6. Jonatan Grahn
7. Gustav Grahn

Se matchen tillsammans på O’Learys i Örebro, eller via C more.

Dela nyheten: