Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Rohan Tungate klar för 2023!

Featured Image

”Vi ser en potentiell snitthöjare som i nuläget kommer till oss med ett gynnsamt snitt på 1,491.”
Rohan Tungate, 32 år från Australien, har under de tio senaste åren spenderat sin tid i Europa som speedwayproffs. Han kommer närmast ifrån Masarna och gör nu alltså debut i Indianvästen.

Jag är oerhört glad att ha skrivit på för Kumla. Laget ser bra ut rakt igenom, och jag har kört med många av killarna innan så det kommer bli en kul säsong på alla sätt. Jag tror vi kommer kunna gå långt. Jag ser fram emot att få träffa alla fans i maj, säger Rohan.

Peter Johansson har haft span på Rohan under några år, och kan äntligen skriva in honom i sin trupp för 2023.

Rohan är ytterligare en i raden förare som jag haft lite sporadisk kontakt med genom åren men inte riktigt fått det att passa in tidigare. Han är en erfaren och snabb förare, framförallt på större banor. Sett till hans insatser i den polska ligan där han landade en 7:e plats i eWinner leagues snittlista har han den gångna säsongen gång på gång visat prov på halsbrytande körningar och spektakulära omkörningar. Så vi ser en potentiell snitthöjare som i nuläget kommer till oss med ett gynnsamt snitt på 1,491, säger Peter.

**Truppen 2023:**
– Norbert Krakowiak 1,282
– Krzysztof Buczkowski 1,855
– Jason Doyle 2,361
– Szymon Wozniak 2,161
– Gustav Grahn 0,500
– Jonatan Grahn 0,500
– Hugo Lundahl 0,500
– Rohan Tungate 1,491

Dela nyheten: