Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Rivstart på säsongen: Två raka vinster!

Featured Image

Vi har fått en drömstart på årets säsong med två imponerande vinster i de inledande matcherna. I tisdags besegrade vi Dackarna med 40-50 på hemmaplan inför närmare 2600 personer.

En lysande start

Säsongen började på bästa möjliga sätt med en solid seger i den första matchen, och vi följde upp med ännu en stark insats mot Dackarna. Matchen var spännande från början till slut, men vi visade oss vara det starkare laget. Med en slutlig ställning på 40-50 är det tydligt att vi är ett lag att räkna med i år.

Jonatan Grahn i fokus

En av de stora bidragande orsakerna till våra tidiga framgångar är Jonatan Grahn, som har briljerat i de två inledande matcherna. Jonatan har visat exceptionell form och levererat stabila prestationer som har hjälpt oss att säkra de viktiga reservpoängen. Hans insatser har varit otroligt viktiga och inspirerat hela laget att lyfta sig.

Laganda som nyckel

Men det är inte bara individuella insatser som ligger bakom våra vinster. Vi har presterat som ett sammansvetsat lag, där varje förare har bidragit till det gemensamma målet. Lagandan och den starka gemenskapen inom vårt lag har varit tydlig, vilket har resulterat i fina lagprestationer på och av banan.

Spänningen stiger inför nästa hemmamatch

Nästa utmaning för oss är redan på tisdag, då vi välkomnar Lejonen till Kumla Motorstadion. Lejonen är också obesegrade i de första två omgångarna, vilket bäddar för en spännande match mellan två formstarka lag. Vi ser fram emot en nervkittlande uppgörelse och hoppas kunna fortsätta vår segersvit.

Vi har onekligen satt ribban högt i början av säsongen. Med starka individuella prestationer och en enastående laganda ser framtiden ljus ut för oss. Matchen mot Lejonen blir en riktig prövning, men om vi fortsätter att prestera på samma nivå finns det goda chanser för ytterligare en seger. Vi hoppas på strålande sol och stort stöd från våra fans på läktaren.

Köp din biljett redan nu!

Poäng, Indianerna – Dackarna

Indianerna 50: Patryk Dudek 15, Szymon Wozniak 11+1, Gleb Chugunov 7, Bartlomiej Kowalski 5+2, Jonatan Grahn 6, Krzysztof Buczkowski 6, Johannes Stark 0.

Dackarna 40: Andzejs Lebedevs 10, Ryan Douglas 9, Rasmus Jensen 7+2, Timo Lahti 7, Filip Hjelmland 5+2, Noel Wahlquist 2+1. Rider replacement för Dan Bewley.

Dela nyheten: