Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peters huvudbry inför nästa veckas match mot Rospiggarna

Featured Image

Flyttade matcher och ännu ett skadebesked gör att det i dagsläget ser det ut att bli en tuff uppgift i Hallstavik på torsdag nästa vecka.
**Det är inte lätt att ta ut ett lag med bortfall på Jeppesen och Holder sedan tidigare, och nu står det även klart att man blir utan Iversen. Till råga på allt elände kom igår även besked om att, en tänkt ersättare för ovan nämnda, Matias Nielsen skadat sig.**

Jag var i kontakt med Matias under gårdagskvällen och den första bedömningen var 1-3 ryggkotor skadade, men vi vet inte omfattningen på hela skadan ännu. Detta drabbar oss ytterligare hårt då polska ligan ställer till det för Jeppesen och Holder samtidigt som jag också fick reda på att Iversens match i polen är tidigarelagd. Dock har vi kommit till en lösning med Fricke under veckan. I skrivande stund är det dock fortsatt oklart om han kan lösa logistiken till torsdag i och med polska ligan, förklarar Peter Johansson.

Vilken starsjua Peter räknar med att kalla kan han inte meddela ännu, men med minst fyra förare borta ur 12-manna-truppen behövs snart ingen uttagningsprocess, utan de förare som är tillgängliga får åka.

Dela nyheten: