Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter om morgondagens laguppställningar

Featured Image

I morgon kl 19:00 är det äntligen dags för premiären av BAUHAUS Ligan. En premiär där inget är sig likt.

Ja på ytan känner man säkert igen sig, det är fortfarande fyra varv och flest poäng som gäller. Men Coronaviruset har oss alltjämt i sitt grepp och tvingar oss till en rad ändringar och restriktioner.

Mest tydligt blir kanske att vi alla kommer att bära ansiktsmasker i depåområdet då detta är internationell norm för att begränsa smittspridningen. I övrigt märks det också på det nya körschemat för året där lagen bygger på ett sexmannaschema med möjlighet till att använda sig av en fri sjundeman som reserv. Matcherna avslutas också med tre nomineringsheat, förklarar Peter Johansson.

Annat som blir tydligt i år är också att det ekonomiska förutsättningarna är kraftigt förändrade för samtliga lag då publik inte tillåts på arenorna. Detta gör att en hel del nya ansikten kommer att dyka upp under året.

Vi valt att fortsätta på den inslagna linjen kring att satsa på, och utveckla våra lokala förare. Dessa kryddat med en internationell topp är den tänkta stommen i vårt lagbygge för året. Vi må vara underdogs men vi är också ”på riktigt” ett lag som jobbar tillsammans och som brinner för den lokala föreningen, menar Johansson.

Morgondagens match kommer att bjuda på en hård drabbning mot ett välkomponerat gästande lag i form av rospiggarna.

Se matchen från vår VIP läktare, på C more eller tillsammans på O’learys i Örebro!

Ladda ned körschemat här!

Laguppställningar:

Indianerna
1. Max Fricke
2. Ludvig Lindgren
3. Pontus Aspgren
4. Christoffer Selvin
5. Joel Andersson
6. Jonatan Grahn
7. Gustav Grahn

Rospiggarna
1. Rasmus Jensen
2. Kennth Hansen
3. Tomas H Jonasson
4. Kai Huckenbeck
5. Timo Lathi
6. Daniel Henderson

Dela nyheten: