Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter om kvällens match

Featured Image

Lagledare Peter Johansson kommenterar laguppställningar och går igenom förutsättningarna för kvällens match.
Pandemins järngrepp har börjat på att minska och stabilisera sig på lägre nivåer och vi anses äntligen kunna ta in mer publik på våra arenor runt om i landet. Vi kommer att utöka med ca 1000 platser för vuxna och barn. Just barnbiljetten 0-17år för 50kr värmer extra i mitt hjärta att kunna presentera för våra yngsta supporters som äntligen kan besöka våra matcher till ett i sammanhanget betydligt rabatterat pris.

Så till matchen, vi bygger vidare på segerreceptet mot Vetlanda med samma sju förare och det är ett oerhört taggat gäng som är redo att ta emot ett obesegrat Smederna från Eskilstuna. Våra motståndare har som sagt gått som tåget i årets upplaga av Bauhausligan efter ett års frånvaro i den högsta serien anförda av Indianbekantingen från förra säsongen Pontus Aspgren tillsammans med lagkapten Michael Jepsen Jensen och en rysk duo bestående av Grigory Laguta och Gleb Chugunov.

Det är ett oerhört starkt motstånd i kvällens derby och vi kommer absolut inte få någonting gratis utan behöver vara på tå matchen igenom. Vi kommer att kriga för varje poäng och är beredda på en riktig holmgång!

Övrigt nytt för vår egen del är att börjar skadeläget så sakteliga se bättre ut med Zengota redo för debut i polska seriesystemet efter sin revnensskada under måndagskvällen samt lite försiktigt positiva nyheter kring Iversens rehab av den skadade nacken och vi håller tummar och tår för att det fortsätter i den riktningen.

[Köp din biljett här!](https://secure.tickster.com/7uw64dbwwzcekxh)

Laguppställningar:

Indianerna: 1) Chris Holder, 2) Ludvig Lindgren (K), 3) Jonas Jeppesen, 4) Andreas Lyager, 5) Max Fricke, 6) Joel Andersson, 7) Jonatan Grahn.

Smederna: 1) Michael Jepsen Jensen (K), 2) Grigory Laguta, 3) Gleb Chugunov, 4) Andzejs Lebedevs, 5) Pontus Aspgren, 6) Johannes Stark, 7) Maximilian Belsing

Dela nyheten: