Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter Johansson förlänger!

Featured Image

Peter tog över som lagledare inför säsongen 2017, och har nu alltså förlängt ytterligare en säsong. Avtalet sträcker sig över säsongen 2020, där Peter kommer fortsätta som lagledare och sportchef.

– Det känns fantastiskt kul att få förtroendet att arbeta vidare i klubben närmast hjärtat, säger Peter.

Beskriv hur resan sett ut från 2017 till nu?

– Både jag och klubben har lärt sig otroligt mycket på dessa snart tre säsonger. Allt är genomtänkt och genomarbetat och det finns en helt annan trygghet än när jag tog över 2017.

Vilka fokusområden kommer du ha 2020?

– 2020 kommer innebära ytterligare satsningar för att sätta föreningens visioner till handling. Vi vill vara ledande inom såväl, ungdom, bredd som elit.

När börjar förberedelserna för 2020?

– Igår skrevs mitt avtal under och förberedelserna är redan i full gång, och har så varit i sportgruppen sedan någon månad tillbaka.

Hur sammanfattar du denna säsongen så här långt?

– Oj, höga berg och djupa dalar. Vår #lagetförejaget har verkligen blivit prövat åtskilliga gånger men samtidigt har vi stått starka tillsammans. Jag tycker att den kloka och stöttande publiken skall lyftas fram i detta, när det gått tungt har det verkligen känts att vi har en åttonde förare runt läktaren.

Imorgon körs säsongens sista grundseriematch. Borta mot Dackarna och med Bjerre, Thomsen och Pieszezk borta, hur är känslan?

– Känslan är ju att vi verkligen är underdogs och att allt kan hända, det är roligt att en laddad Stoffe får göra debut nu när han fått tillbaka sin fina form efter sommarens fotskada.

Dela nyheten: