Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter inför kvällens match ”Åtta poäng det är allt som gäller!”

Featured Image

Efter förlusten förra veckan står det klart att det är just seger med minst åtta poäng som gäller för sudden death heat eller seger med minst 9 för seger.

Att vi hamnat i detta läge är ett redan urvattnat ämne och det är framåt med allt vi kan och med allt det vi har kvar som inte för stunden står på skadelistan. Vi har fått chansen att under en match jobba ihop det nya laget som lagom till slutspel är till 3/7:e delar utbytt.

Uppställningen är på förhand offensiv det kommer krävas mycket av oss men detta är i mitt tycke de bästa förutsättningarna för att ta ikapp och gå förbi med poängen som krävs. Seger i matchen men stryk i totalen är lika ointressant, det är seger i totalen som räknas.

Laguppställningar

Dackarna: 1) Maciej Janowski, 2) Frederik Jakobsen, 3) Rasmus Jensen, 4) Nicolai Klindt, 5) Brady Kurtz, 6) Ludvig Lindgren, 7) Jacob Thorssell.

Indianerna: 1) Andreas Lyager, 2) Niels-Kristian Iversen, 3) David Bellego, 4) Jason Doyle, 5) Max Fricke, 6) Christoffer Selvin, 7) Jonatan Grahn.

Dela nyheten: