Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter har ordet

Featured Image

Här är Peter Johanssons tankar inför matchen, och kvällens laguppställningar.

I nöden prövas vännen heter det ju. Vår tuffa period på banan fortsatte med ytterligare en ny svidande förlust i Västervik under tisdagskvällen. Starkt motstånd i kombination med att vi inte kommer upp i nivå på alla positioner gör att saknaden efter skadade Iversen i laget blir extremt kännbar under dessa senaste matcher. De kvarvarande toppåkarna har helt enkelt varit för ensamma om att komma upp i nivå. Vi kan dock inte gråta över något som varit eller det faktum vi står i. Vi gör alltjämt allt i vår makt för att ladda om och bärga två poäng mot Masarna från Avesta hemma på Glottra skog arena. En superviktig match i jakten på slutspelsplats och som jag i inledningen skrev. ”I nöden prövas vännen” nu behöver vi allt stöd vi kan få från vår hemmapublik. Tillsammans kan vi lyfta laget och kriga oss till en vändning och nya segrar.

Starkt motstånd i kombination med att vi inte kommer upp i nivå på alla positioner gör att saknaden efter skadade Iversen i laget blir extremt kännbar under dessa senaste matcher. De kvarvarande toppåkarna har helt enkelt varit för ensamma om att komma upp i nivå.

Vi kan dock inte gråta över något som varit eller det faktum vi står i. Vi gör alltjämt allt i vår makt för att ladda om och bärga två poäng mot Masarna från Avesta hemma ikväll. En superviktig match i jakten på slutspelsplats och som jag i inledningen skrev. ”I nöden prövas vännen” nu behöver vi allt stöd vi kan få från vår hemmapublik. Tillsammans kan vi lyfta laget och kriga oss till en vändning och nya segrar.

Kvällens laguppställningar

Indianerna: 1) Chris Holder, 2) Jonatan Grahn, 3) Jonas Jeppesen, 4) Grzegorz Zengota, 5) Max Fricke, 6) Ludvig Lindgren, 7) Gustav Grahn.

Masarna: 1) Piotr Pawlicki, 2) Przemyslaw Pawlicki, 3) Martin Smolinski, 4) Philip Hellström-Bängs, 5) David Bellego, 6) Alexander Liljekvist, 7) Emil Millberg.

Säkra din plats till matchen här!

Dela nyheten: