Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter ger lägesrapport inför nästa vecka

Featured Image


 

Halvvägs in i säsongen ligger Indianerna femma i elitserien. Endast en poäng efter Vetlanda, som man möter nästa tisdag hemma på Glottra Skog Arena. Vad kan då passa bättre än en uppdatering på läget i truppen med Peter Johansson.

Hur har tankarna gått efter förra veckans match mot Rospiggarna?

– Tja, efter en sådan kväll är det egentligen bara att blicka framåt och låta vindrutan vara större än bakrutan. Givetvis analyserar man och vänder och vrider på allt men det positiva vi kan ta med oss är att våra båda svenska förare gjorde riktigt bra insatser.

Det var länge orosmoln över både Kenneth Bjerre och Anders Thomsen som ådrog sig skador förra veckan. Vad är deras status?

– Thomsen kommer att tävla igen på onsdag, han är uppe och går på foten och sådär så det skall inte vara några problem där. Bjerre har skiftat från lilasvart till gul (via blå och grön) så lårkakan har lagt sig och han gjorde sin tävlingscomeback igår kväll i England, och det såg bra ut.

Vad får vi se för lag på tisdag mot Vetlanda?

– Den karamellen vill jag suga på en stund till, å ena sidan har vi ett lag som vunnit två extremt tuffa hemmamatcher mot toppmotstånd och å andra sidan finns det intressanta möjligheter med lågsnittare i laget.

Dela nyheten: