Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny huvudpartner!

Featured Image


TA Schakt & Maskin AB är ett privatägt företag som är verksamma inom entreprenadbranschen. Man utför schakt- och anläggningsarbeten åt både företag och privatpersoner, och besitter en stor maskinpark vilket gör att man kan åta sig uppdrag av alla storlekar. Nu står det klart att TA Schakt & Maskin kommer att ingå ett huvudpartneravtal med Kumla Indianerna. Avtalet sträcker sig över säsongen 2018, en säsong som Tobias Andersson, VD på TA Schakt & Maskin AB, ser fram emot:

– Publikmässigt är speedwayen en häftig och actionfylld sport, sedan ska det bli riktigt kul att få vara en del av den framtidssatsning Kumla Indianerna gör just nu, säger Tobias.

Intresset för speedwayen har legat lite latent sedan barnsben, då Tobias för första gången kom i kontakt med sporten. Men det var för fem år sedan som intresset tog fart, efter att han blivit medbjuden till Glottra Skog Arena av en kollega.

– När jag var liten och körde cross fick jag ett gammalt speedway-gaffelskydd av farsan, sedan dess har jag inte haft något större intresse för speedway. Det var tack vare en kollega som bjöd med mig för några år sedan som intresset väcktes på riktigt, och de senaste tre åren har jag varit med och sponsrat Indianerna på lite lägre nivå, berättar Tobias.

Vad var det som fick dig att ingå ett huvudpartneravtal?

– Det var en kombination av att klubben kom med ett mycket seriöst och välarbetat förslag, samt en bra presentation av vilka häftiga utmaningar man står inför som förening, med allt ifrån att utveckla ungdomsverksamheten till att skapa ett attraktivt nätverk för oss partners, förklarar Tobias.

Vad hoppas ni få ut av detta samarbete?

– Förutom bra marknadsföring i ett forum som passar vår bransch, så ska det bli intressant att följa Indianerna på deras resa både vad gäller hela organisationen men också på banan. Sedan tror jag att alla nätverksträffar kommer att kunna ge mig lite nya kontakter. Vi kommer också att kunna erbjuda våra anställda och kunder att gå och titta på speedway under mycket trevliga omständigheter uppe på VIP-läktaren, avslutar Tobias.


TA Schakt & Maskin AB tar den första av totalt fyra platser som huvudpartner för säsongen 2018. Här kan du läsa mer om vad det innebär att marknadsföra sitt företag tillsammans med Kumla Indianerna.

Dela nyheten: