Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nätverkets säsong är igång

Featured Image


Idag arrangerades årets första nätverksträff ute på Glottra Skog Arena. Upplägget för Nätverket, som är ett nytt initiativ ifrån marknadsgruppen, innefattar att våra partners erbjuds möjlighet att träffa varandra och göra affärer sinsemellan.

– Vi kommer att ses inför varje hemmamatch och erbjuda våra partners att skapa nya affärsrelationer under trevliga omständigheter, kort sagt. Mer specifikt så kommer vi att inleda med depåvandring som följs upp av, middag, matchfakta och sedan tittar vi på matchen tillsammans. Vi ser detta som ett naturligt steg i att nå vårt mål, som är att bli en av Örebro läns mest attraktiva marknadsplatser, säger Simon Gustafsson, Marknadsansvarig för Indianerna Speedway.

Idag arrangerades alltså den första träffen i form av en ”försäsongsträff”, där fokus låg på att informera om upplägget för de kommande träffarna, samt att vår Sportchef, Peter Johansson, var med och informerade om läget i laget inför säsongen. Peter delade också med sig av lagets målsättningar samt hans framtidsvisioner för representationslaget.

Ett annat känt ansikte var Mattias Carlsson, som har ett förflutet i föreningen, men idag var där som medlem i Nätverket. ”Matte” representerar M-Bilar Group i Örebro, och han höll efter mötet inte tillbaka på lovorden.

– Det känns som att föreningen, publik och partners fått en nytändning i år. Den nya styrelsen andas en friskhet, vilket skapar en fräsch känsla som nästan går att ta på när man kommer ut hit. Jag har aldrig varit med om att det varit en så god stämning här ute, och då har jag varit med ganska många år, konstaterar Mattias.

Vad tycker du om Nätverket?

Jag är redan aktiv i några nätverk i Örebro och är övertygad om att det är det bästa sättet att utöka sitt kontaktnät och bygga affärsrelationer på sikt. Sedan är det ett bra sätt för oss Örebroföretag att nå ut till företagen här i Sydnärke. Om man vill åt de företagen så är Indianerna det självklara valet anser jag. Det ska bli spännande att följa utvecklingen av detta under säsongen, när detta mixas upp med underhållande speedway, avslutar Mattias.

Dela nyheten: