Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningar Piraterna – Indianerna

Featured Image

Max Fricke stoppas återigen av sin Polska klubb – Joel och Ludde tillbaka i laget.

Peter Johansson har fortsatt svårt att få hem sina bästa namn för att börja forma ett slutspelslag.

Polen bestämmer egentligen helt vilket lag vi kan köra med. Tanken var ju att under piratmatcherna testa den tänkte sjuan för ett slutspel, men i och med att vi inte får loss Fricke går det inte, säger Peter.

Kvar i truppen finns fortfarande både Kenneth Bjerre och Chris Holder som möjliga ersättare för Fricke. Problemet är bara att aven de kör i den Polska ligan.

Jag har kontinuerlig dialog med både Chris och Kenneth och båda är beredda att komma hit och köra för oss i slutspelet. Problemet är bara att Chris och Max kör i samma lag i Polen. Samtidigt har vi absolut inget dåligt lag utan en av dessa tre i laget, men nu när vi går in i slutspel kör vi för att vinna och då vill man kunna ställa den absolut bästa sjuan för stunden, konstaterar Peter.

Kvällens laguppställningar:

Piraterna: 1) Peter Kildemand, 2) Broc Nicol, 3) Jonas Davidsson, 4) Jonas Seifert, 5) Thomas Jörgensen, 6) Rasmus Broberg, 7) Johan Jensen.

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Ludvig Lindgren, 3) Pontus Aspgren, 4) Joel Andersson, 5) Jonas Jeppesen, 6) Jonatan Grahn, 7) Ludvig Selvin.

Dela nyheten: