Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningar Piraterna – Indianerna

Featured Image

Max Fricke stoppas återigen av sin Polska klubb – Joel och Ludde tillbaka i laget.
**Peter Johansson har fortsatt svårt att få hem sina bästa namn för att börja forma ett slutspelslag.**

Polen bestämmer egentligen helt vilket lag vi kan köra med. Tanken var ju att under piratmatcherna testa den tänkte sjuan för ett slutspel, men i och med att vi inte får loss Fricke går det inte, säger Peter.

Kvar i truppen finns fortfarande både Kenneth Bjerre och Chris Holder som möjliga ersättare för Fricke. Problemet är bara att aven de kör i den Polska ligan.

Jag har kontinuerlig dialog med både Chris och Kenneth och båda är beredda att komma hit och köra för oss i slutspelet. Problemet är bara att Chris och Max kör i samma lag i Polen. Samtidigt har vi absolut inget dåligt lag utan en av dessa tre i laget, men nu när vi går in i slutspel kör vi för att vinna och då vill man kunna ställa den absolut bästa sjuan för stunden, konstaterar Peter.

Kvällens laguppställningar:

**Piraterna:** 1) Peter Kildemand, 2) Broc Nicol, 3) Jonas Davidsson, 4) Jonas Seifert, 5) Thomas Jörgensen, 6) Rasmus Broberg, 7) Johan Jensen.

**Indianerna:** 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Ludvig Lindgren, 3) Pontus Aspgren, 4) Joel Andersson, 5) Jonas Jeppesen, 6) Jonatan Grahn, 7) Ludvig Selvin.

Dela nyheten: