Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningar inför tisdagen

Featured Image

Våra lokala förmågor fortsätter visa framfötterna när Jonatan Grahn går upp på ordinarie plats och Rasmus Karlsson håller sin plats i startsjuan inför bortamatchen i Hallstavik på tisdag.

Så här säger Peter Johansson inför matchen:

Vi har tagit ut den sjua av tillgängliga förare som för tillfället har visat bäst form den senaste tiden. Samtidigt vet vi att det är ett både revanschlystet och taggat hemmalag vi möter. Starterna är som alltid avgörande i speedway men Hallstavik är en bana där man kan tappa en hel match om man inte är med i hela startmomentet från att släppa koppling till positionering in i sväng. Det kommer att bli en tuff match men vi går definitivt för seger!

Laguppställningar

Rospiggarna: 1) Andreas Lyager, 2) Jakub Jamrog, 3) Kai Huckenbeck, 4) Kasper Pludra, 5) Antonio Lindbäck, 6) Wiktor Przyjemski, 7) Victor Palovaara.
Indianerna: 1) Szymon Wozniak, 2) Tom Brennan, 3) Patryk Dudek, 4) Jonatan Grahn, 5) Krzysztof Buczkowski, 6) Rasmus Karlsson, 7) Gleb Chugunov.

Dela nyheten: