Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Lagkaptenen förlänger med Indianerna

Featured Image

Nu står det klart att Szymon Wozniak förlänger sitt avtal med klubben över säsongen 2024.
Wozniak kommer in på snitt om 1,561 och axlar även nästa år kaptensrollen. Så här säger Peter Johansson om förlängningen:

Det känns oerhört skönt att redan nu kunna presentera en förlängning med den förra säsongens lagkapten Szymon Wozniak. Det var självklart att förlänga med honom, och det är lika självklart att han fortsätter som lagkapten. Trots skador och logistiska problem pressade han sig själv varje match och ställde alltid upp för laget, och det är precis den typen av förare jag vill ha i mitt lagbygge. Fjolåret började mycket starkt, men skador satte stopp för framstegen, vilket påverkade hans totalpoäng. Szymon är därför väldigt revanschsugen och laddad inför säsongen 2024.

När vi pratar med Wozniak själv stämmer det, han är laddad för en ny säsong:
Jag känner mig så glad och taggad inför en ny säsong i Indianerna 2024. Vårt lag visade potentialen i år och vi siktar ännu högre än vi nådde. Vissa saker gick inte som vi ville och vi avslutade säsongen utan medaljer, men det gav oss mer hunger och ännu större fokus på vårt mål. Jag gillar den känslan. Jag hoppas kunna förbättra mig själv i Kumla och ta en medalj för klubben.

**TRUPPEN 2024**

– Krzysztof Buczkowski 1,695
– Mathias Pollestad 1,250
– Szymon Wozniak 1,561

Dela nyheten: