Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Kvartsfinal 2/2

Featured Image


 

På tisdag körs den andra och avgörande kvartsfinalen mellan Indianerna och Smederna. Smederna leder totalen med 12 poäng, och det kommer att krävas mycket för att vända det underläget mot ett hemmastarkt Smederna.

Peter Johanssons huvudbry gällande laguttagning blev inte bättre efter ett sent återbud från Vaclav Milik.

– Den tilltänkta uppställningen med Milik i laget gick om inget när jag idag fick ett meddelande från Miliks manager om att han inte kommer på tisdag p.g.a. att han inte får ihop logistiken till tredje rundan av tjeckiska mästerskapen på onsdag, säger Peter och fortsätter: 

– Oavsett hur klubben väljer att hantera ärendet i sig vidare så behövdes det snabbt tänkas om. Pepe som känner av sina totalt fyra krascher på bara några veckor hade redan fått ledigt för att åka iväg på rehab och vila, men något jag lärt mig under dessa två år som ledare i klubben är att man alltid kan lita på Pepe som återigen visar ett enormt klubbhjärta och styr av sina andra planer för att stå till tjänst för oss på tisdag. 

Laguppställningar:

Smederna: 1)Fredrik Lindgren  (K), 2) Mikkel Michelsen, 3) Michael Jepsen Jensen , 4) Krzysztof Buczkowski, 5) Niels-Kristian Iversen, 6) Linus Eklöf, 7) Pontus Aspgren.

 

Indianerna: 1) Tai Woffinden, 2) Ludvig Lindgren (K) , 3) Anders Thomsen , 4) Piotr Protasiewicz, 5) Kenneth Bjerre, 6) Viktor Palovaara, 7) Christoffer Selvin.

 

Dela nyheten: