Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Krzysztof Buczkowski klar för 2023!

Featured Image

”Han är en riktig fajter som ger allt i alla situationer”
Värvningsarbetet pågår för fullt och nästa förare att presenteras är den 36-årige Polacken Krzysztof Buczkowski. Krzysztof eller Buczek som han kallas, kommer närmast ifrån Masarna, där han kört till sig ett snitt på 1,855 per heat.

Buczek är en klassförare som jag länge har haft på min radar. Han är dock i min mening en av seriens absolut mest underskattade förare sitt höga snitt till trots, han är en riktig fajter som ger allt i alla situationer. Vi har några gånger innan varit nära en överenskommelse och jag är väldigt glad att vi äntligen fått allt på plats, förklarar Peter Johansson.

Krzysztof Buczkowski om att komma till klubben: Jag är superglad att ha skrivit på för Indianerna. Det är en bana och arenan jag alltid gillat att komma till som bortalag, och jag ser verkligen fram emot att få ha Kumla som min hemmabana 2023. Förhoppningsvis har vi en bra säsong tillsammans och tar oss hela vägen till final. Vi ses i maj!

Dela nyheten: