Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Knapp förlust i den allsvenska premiären – Selvin till sjukhus med hjärnskakning

Featured Image

Det var en solig afton på Glottra Skog Arena, och det var uppdukat för en riktigt speedwayfest. Vilket det också blev, fram till den fjärde heatet då olyckan var framme

Christoffer Selvin gick ut och vann sitt första heat, men redan i hans andra framträdande för kvällen blev han påkörd och gick med huvudet före i marken.

”Stoffe” var till en början yr i huvudet, men kvicknade till innan han blev förd till USÖ för röntgen. Vi önskar ”Stoffe” ett snabbt tillfrisknande och att vi snart ser honom på banan igen.

Matchen kunde återupptas och det unga Indianlaget imponerade verkligen!

Efter en stark sista halva av Indianerna stod det helt lika inför det sista heatet, då Joel Andersson och Gustav Grahn ställdes mot meriterade Kim Nilsson och Peter Ljung, en tuff uppgift både på pappret och banan. Kim tog starten och vann heatet medan Joel låg två heatet igenom samtidigt som Gustav och Peter bytte platser ett par gånger och slogs om den sista poängen, som det sistnämnde tillslut tog med ett framhjuls marginal.

Indianerna–Griparna 44–46

Poäng, Indianerna: Joel Andersson 13, Ludvig Lindgren 8+1, Gustav Grahn 7+2, Ludvig Selvin 5+3, Jonatan Grahn 7, Christoffer Selvin 4 (2 heat), Hudo Lindahl 1 (2 heat)

Dela nyheten: