Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

KICKOFF 2018

Featured Image


 

Vill du träffa våra förare? Boka i sådana fall in fredag den 2 mars i kalendern. Då hela A-laget kommer att finnas på Kumla Hotell när en fartfylld kickoff för säsongen 2018 äger rum. Kvällen kommer att inledas med en middag, där Nerikes Allehanda kommer att stå för underhållningen.

Under middagen kommer NA hålla individuella intervjuer med samtliga förare och andra nyckelpersoner i föreningen, detta ska ske i en studiomiljö och kommer att livesändas på na.se, men upplevs såklart bäst live.

Efter middag och förarintervjuer kommer Indanpuben öppnas, där man får chans att mingla med förare samt fira in den kommande säsongen tillsammans.

Biljetterna till detta evenemang är begränsade och går endast att köpa om man är medlem i föreningen, är du inte redan medlem så finner du information om hur du blir medlem här. Biljetter måste bokas senast 48 timmar innan eventet, men det går bra att betala på plats.

Varmt välkommen på en helkväll tillsammans med förare, media och andra speedwaysugna människor!


INFO

Datum: 2 mars

Tid: 19:00

Plats: Kumla Hotell

Biljettpris: 299 SEK

Detta ingår: För- och varmrätt, inträde till Indianpuben för kvällen (ordinarie pris 250 SEK).

Boka biljett: Skicka ett mail innehållande ditt/era namn och personnummer till kansli@indianerna.nu

 

SCHEMA

19:00 – Insläpp / biljettköp & mingel

19:30 – Middag

20:00 – Livestudio med förare

21:00 – Indianpuben öppnar

01:00 – Puben stänger

Dela nyheten: