Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Jonatan Grahn klar för 2022!

Featured Image

En av säsongens viktigaste signeringar enligt Peter Johansson.

I dagens rapport från sportgruppen kan vi glädjande meddela att en av våra mest lokala talanger väljer att förlänga sitt avtal med klubben, både i Allsvenskan och BAUHAUS-Ligan.

Såhär säger Jonatan själv om förlängningen: Det känns fantastiskt att även under nästa säsong köra för klubben i mitt hjärta. Jag ser med glädje framemot en säsong full av speedway på Glottra Skog Arena och övriga speedwayarenor runt om i landet. Tillsammans med ett starkt team i ryggen har jag bra förutsättningar att förhoppningsvis hjälpa Indianerna till segrar i både Bauhausligan och Allsvenskan under nästkommande säsong. Jag längtar även efter att få se många Indianfans tillbaka i publiken 2022, de har varit så saknade!

Jonatan är inte bara viktig ur ett lokal-svensk-perspektiv, han har även fina ledaregenskaper och kommer, enligt Peter Johansson, kunna tillföra mer än talang och poäng i framtiden.

Jonatan är en av säsongens viktigaste signeringar. Jonatan Grahn är en av de absolut mest seriösa och minutiöst proffsiga speedwayförare jag stött på under mina år i branschen. Det är också en förare som trots sina unga år visar på enorma ledaregenskaper, och jag ser på sikt ett stort lagkaptensämne i honom, förklarar Peter Johansson.

Truppen 2022

  • Hugo Lundahl 0,500
  • Norbert Krakowiak 1,250
  • David Bellego 1,846
  • Niels-Kristian Iversen 1,667
  • Max Fricke 2,169
  • Jonatan Grahn 0,500
Dela nyheten: