Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Jonatan Grahn förlänger med Indianerna för säsongen 2024

Featured Image

Jonatan Grahn som siktar på att hålla fanan högt för moderklubben. Efter att ha tecknat ett nytt avtal är det tydligt att banden mellan Grahn och Indianerna är stabila och lovande.

Peter Johansson är glad över att ha Jonatan Grahn i laget även under kommande säsong. ”Det är skönt att Jonatan, trots sin unga ålder, är en viktig del av laget och har en djup förståelse för vårt arbete som förening. Det ska bli jättekul att arbeta vidare med Jonatan 2024”, säger Johansson.

Jonatan Grahn själv uttrycker sin glädje över att fortsätta representera sin moderklubb. ”Det känns väldigt roligt att fortsätta köra för min moderklubb. Jag är väldigt glad och stolt över att till säsongen 2024 återigen representera klubben i mitt hjärta. Jag ser med glädje fram emot kommande säsong och vill utvecklas ytterligare som speedwayförare. Det tror jag att jag bäst gör i min hemmamiljö med Indianerna, våra supportrar, lagledare och hela föreningen i ryggen.”

Grahn, som redan har påbörjat förberedelserna inför nästa säsong, är inställd på att leverera starka prestationer för Indianerna under 2024. ”Jag längtar efter att få köra framför hemmapubliken under 2024, och tillsammans tror jag att vi kan vinna matcher i Sveriges högsta liga. Hoppas vi ses på Sannaheds Motorstadion till våren!” avslutar han entusiastiskt.

Med Jonatan Grahn som tar nästa steg i sin utveckling ser framtiden ljus ut för Indianerna, och fansen kan se fram emot spännande speedwayaction under säsongen 2024.

Truppen 2024

  • Krzysztof Buczkowski 1,695
  • Mathias Pollestad 1,250
  • Szymon Wozniak 1,561
  • Patryk Dudek 2,122
  • Johannes Stark 0,500
  • Jonatan Grahn 0,500
Dela nyheten: