Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Joel är hemma igen!

Featured Image


 

Joel Andersson lämnade Indianerna efter säsongen 2016, men nu står det alltså klart att han återvänder till moderklubben 2019. Ett beslut som Joel själv är väldigt nöjd med.

– Indianerna är ju klubben i mitt hjärta, så att komma tillbaka känns såklart superkul, säger Joel.

Anledningen till att Joel valde att komma tillbaka grundar sig mycket i allt det positiva som händer i föreningen.

– Det känns som att hela föreningen är mer uppstyrd nu efter alla turer som varit och jag kände att det var rätt läge att komma tillbaka nu. Jag tror att klubben kommer att komma tillbaka och att vi på sikt återigen kan bli ett av Sveriges bästa lag.

Vad är din målsättning för 2019?

– Min målsättning är alltid att ta min speedway till nästa nivå för varje säsong, i allt från fysträning till åkning. Sedan har vi ju ett grymt spännande lag 2019, som jag tror har alla chanser att vinna elitserien.

Vad gäller Joels övriga styrningar nästa säsong så är inget påskrivet och klart ännu, men att det kommer bli mer tävlingar än 2018 är Joel övertygad om. En annan som är övertygad om att detta är ett steg i rätt riktning för klubben är lagledare Peter Johansson.

Att få hem Joel är verkligen ett kvitto på hur mycket rätt som gjorts i föreningen de senaste två åren. Joel och jag har alltid, och även under hans båda år i Masarna, haft en god dialog. Det har aldrig varit några hard feelings oss emellan, varken när han valde att lämna eller när det inte gick att få in honom i lagbygget 2018, säger Peter.

 


Truppen 2019

Piotr Protasiewicz 1,556

Anders Thomsen 1,612

Kenneth Bjerre 1,545

Tai Woffinden 2,143

Ludvig Lindgren 0,826

Joel Andersson 0,875

 

Totalt snitt: 8,557

Golvsnitt: 9,000

Taksnitt: 10,250

Dela nyheten: