Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Jason Doyle klar för 2023!

Featured Image

”Jason är en förare som är proffsig i allt, ställer höga krav på sig själv men också på sin omgivning och som vill vinna varje heat”
Äntligen är det klart, Jason Doyle har skrivit på för säsongen 2023. Så här säger Peter Johansson om det hela:

”Den i mitt tycke mest professionella föraren är klar för en förlängning. Vi hade ju möjligheten att lära känna varandra under fjolårssäsongen när han hoppade in som skadeersättare i slutspelet och det blev tidigt klart för oss att han stod högt upp på vår önskelista. Samtidigt var det också tydligt att de dåvarande polska reglerna inte möjliggjorde körning i den polska, engelska och den svenska ligan. Detta gjorde att det har varit lite avvaktande innan vi hade grönt ljus för fortsatta förhandlingar, när Polen tillslut genomförde den regeländring som möjliggör körning i tre ligor.

Jason är en förare som är proffsig i allt, ställer höga krav på sig själv men också på sin omgivning och som vill vinna varje heat, match och tävling han ställer upp i. Samtidigt är han en förare som passar bra in i den trupp vi arbetat fram och alltjämt jobbar med att färdigställa helt.”

Så här säger Jason själv om att komma tillbaka till Kumla 2023:

”Jag är supertaggad på att få fortsatta i Kumla 2023! Det var kul att få komma in och köra för klubben i slutet av förra säsongen. Det känns som en väldigt professionell klubb, med en sund och långsiktig vinnarinstinkt, vilket gjorde valet enkelt för mig att signa för 2023.

Jag hoppas att vi kan vara med och slåss om medaljerna och det ultimata målet är såklart att vinna SM guld tillsammans.

Tack för att jag får vara en del av klubben och jag vill passa på att önska alla en god jul och ett gott nytt år. ”

**Truppen 2023: **

– Norbert Krakowiak 1,282
– Krzysztof Buczkowski 1,855
– Jason Doyle 2,361

Dela nyheten: