Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför Piraterna – Indianerna

Featured Image

Imorgon torsdag är ställs Indianerna mot Piraterna i säsongens andra derby. Detta med Chris Holder, Krzysztof Kasprzak och Norbert Krakowiak borta.
Peter Johansson inför derbyt:

Det finns inga lätta matcher i Bauhausligan, det gäller även denna vecka. Tre ordinarie förare som inte är tillgängliga till match då torsdagsmatch återigen ställer till det för oss. Som bekant har inte Sverige priodag i fimkalendern torsdagar vilket gör det känsligt då tidiga fredagsmatcher som skall hinnas till eller andra åtaganden i hemlandet går före av olika anledningar. Summan av den kardemumman är att trion Chris Holder, Norbert Krakowiak och Krzysztof kasprzak inte är tillgängliga i matchen mot Piraterna.

Vi kommer tillämpa regeln om riders replacement för Chris Holder och då han har lagets i särklass högsta snitt så kan hela topp fyra köra i hans ställe. Att köra ”riders” är alltid vanskligt då man måste få samtliga kvarvarande förare måste fungera samtidigt som inget oförutsett får inträffa i skade eller maskinväg, men man måste våga för att vinna och det är just för att vinna som vi är i Motala för!

Hemmalaget har börjat säsongen starkt och är ett just uttalat starkt hemmalag och har visat att inget lag går säker på deras oval. Tongivande det senaste har varit en gammal Indianbekanting i form av Vaclav Milik.

Nu hoppas vi på stor publik och mycket stöd från tillresta supporters så skall vi visa att derbypoängen hör hemma i Kumla!

**Laguppställningar:**

Piraterna: 1) Vaclav Milik, 2) Jakub Jamrog, 3) Oskar Fajfer, 4) Marcin Nowak, 5) Jonas Seifert, 6) Alexander Liljekvist, 7) Rasmus Broberg.

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Chris Holder (rider replacement), 3) David Bellego, 4) Norbert Kosciuch, 5) Max Fricke, 6) Jonatan Grahn, 7) Gustav Grahn.

Dela nyheten: