Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför kvartsfinalen i Gislaved

Featured Image

Peter Johansson satsar allt i en aggressiv laguppställning.

Det är allt eller inget inför den tuffa bortamatchen mot Lejonen, som Indianerna måste vinna med minst fyra poäng för att avancera till semifinal. Så här säger Peter Johansson i en intervju till NA:

– Den är inte byggd för att toppa ikapp. Vi ska kunna föra matchen och vinna. Vinner vi så gör vi det med tolv poäng eller mer. Håller den inte spelar det ingen roll, men jag är övertygad om att vi ska kunna rivstarta och vi har alla förutsättningar att göra en bra match.

Johansson pekar även ut sin lagkapten som en nyckelförare.

– Kör han som han gjorde i GP-kvalet är han god att ta 12-13 poäng, det behöver vi. Han har alla förutsättningar och ett tacksamat startnummer. Jag tycker vi ska kunna hålla bredden med Fricke, Doyle och honom.

– Sedan hänger det mycket på Tungate (Rohan) och Buczkowski, de har väldigt mycket i sig. Buczkowski har haft en fantastisk form förutom med reservcykeln senast. Tungate har varit bättre borta än hemma, där kan vi räkna med fler poäng.

Läs hela reportaget här!

Laguppställningar:

Lejonen: 1) Jaroslaw Hampel, 2) Dominik Kubera, 3) Bartosz Zmarzlik, 4) Casper Henriksson, 5) Oliver Berntzon, 6) Nikolai Klindt, 7) Daniel Henderson.

Indianerna: 1) Rohan Tungate, 2) Krzysztof Buczkowski, 3) Szymon Wozniak, 4) Max Fricke, 5) Jason Doyle, 6) Jonatan Grahn, 7) Johannes Stark.

Dela nyheten: