Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

NÄRKEFRAKT ÄR MED I NÄTVERKET

Featured Image

Det är superroligt att stötta lokal idrott

På Närkefrakt är ljudet av motorer inte främmande. Och speciellt inte för Ann Sehlin, sälj- och marknadschef, som jobbat inom transportbranschen hela sitt yrkesliv. För tre år sedan var hon på sin första speedwaymatch – och det blev absolut inte den sista.

– Vi gick med som nätverkspartner i år och det är jättekul att få hänga med andra partners. Och tack vare möjligheten att ta med sig en gäst, vet man aldrig vilka nya kontakter som kan knytas på plats. Det är en riktigt bra grej med nätverket, säger Ann.

Även innan Närkefrakt gick med i nätverket har Ann varit på plats på arenan, flera gånger – något som hon tyckt varit riktigt roligt. Och nu har Närkefrakt varit med som partner hela sin första säsong, vilket har uppskattats av personalen som gärna åker och kollar på matcherna.

– Det är några av oss som går ofta och är jätteintresserade av sporten. Både delägare och personal. Och Markus Bergman som jobbar hos oss är ju till och med ban-keeper på arenan, säger Ann och skrattar.

Oväntad koppling till speedway

När Ann får frågan om sitt eget speedwayintresse berättar hon om hur speedway och motorsport hängt med länge, ända sedan barndomen:

– Jag har faktiskt en riktigt rolig koppling till speedway. Jag har en gammal släktning som var en riktig superkändis inom motorsport på 30-talet, Karl Ivar Skeppstedt. Skepparn, kallades han för! Så långt bak i släktledet har vi med oss en riktig legend, berättar Ann.

Ann uttrycker också hur roligt hon tycker det är att Indianerna speedway har som målsättning att satsa på egna förare. Speciellt på juniorer som blir riktigt duktiga. Hon ser fram emot att få följa kommande säsonger som en del av partnernätverket.

– Det är superroligt att stötta lokal idrott. Där är Indianerna speedway en självklarhet för oss!

Dela nyheten: