Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Hugo Lundahl förlänger med Indianerna

Featured Image

”En ung och hårt satsande förare som haft lite otur med skador och maskiner de senaste säsongerna men som går från klarhet till klarhet”
Hugo Lundahl 21 började köra speedway för tre år sedan och har sedan dess tagit stora steg framåt. Han är en framträdande förare i division 1 med ett snitt på 2,048 per heat och har under de senaste två åren visat framfötterna i Allsvenskan. Under 2022 körde han även hem en sjätteplats i JSM finalen. Nästa steg är alltså att få känna på Bauhaus Ligan.

Peter Johansson om Hugo:

”Hugo är en ung och hårt satsande förare som haft lite otur med skador och maskiner de senaste säsongerna. Han går från klarhet till klarhet vilket han visade genom en mycket fin JSM final i somras. Det finns mycket kvalité i honom och med lite mer erfarenhet, inte minst i vårt samarbetslag i Allsvenskan, kommer han vara att räkna med nästa säsong.”

Hugo om att förlänga med moderklubben:

”2022 var en ganska tuff säsong för mig men det började kännas bra på slutet så jag ser verkligen fram emot nästa säsong.”

**Truppen 2023:**
– Norbert Krakowiak 1,282
– Krzysztof Buczkowski 1,855
– Jason Doyle 2,361
– Szymon Wozniak 2,161
– Gustav Grahn 0,500
– Jonatan Grahn 0,500
– Hugo Lundahl 0,500

Dela nyheten: