Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

HEAB TECKNAR HUVUDPARTNERAVTAL

Featured Image


I måndags stod det klart att HEAB Entreprenad AB tecknat ett huvudpartneravtal med Kumla Indianerna. Avtalet sträcker sig över säsongen 2018 och är alltså det andra huvudpartneravtalet som tecknas de två sista veckorna.

– HEAB har under många år varit en stor del av Indianerna Speedway, både som en av våra största partners men de har också hjälp oss på andra sätt. Att få teckna ett huvudpartneravtal kändes både rätt och bra, säger Simon Gustafsson, Marknadschef på Indianerna Speedway.

Att bli huvudpartner innebär en rad fördelar. Bland annat ingår det ett vip-bord för hela säsongen samt tre platser till Nätverket.

– Dels så har jag ett brinnande intresse för speedway, men jag tycker också att den typen av företag som är med i Nätverket tilltalar oss. Vilket jag på sikt hoppas kunna ge oss affärer, säger Jan-Erik Harrysson, ägare av HEAB Entreprenad AB.

Arbetet med att bredda nätverket och knyta till sig nya partners går bra. Även om det inledningsvis fanns en viss skepsis efter de trassliga åren Indianerna gått igenom.

– Företag börjar tro på oss som förening och organisation igen, och att ett sådant starkt företag som HEAB kliver in tror jag kommer att sätta ännu mer fart på den positiva vinden vi har i ryggen, avslutar Simon.

Dela nyheten: