Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Fricke klar för 2023!

Featured Image

”Han har stått i valet och kvalet kring att välja bort Sverige till förmån för bara Polen, Storbritannien och Grand Prix”

Idag står det klart att Max Fricke fortsätter i Indianerna 2023. Så här säger Peter Johansson om påskriften:

”Max är en superbra kille att ha i laget på alla vis, både på banan men lika mycket i depån. Vi är därför givetvis väldigt glada att han väljer att förlänga kontraktet med oss. Max har ett väldigt hektiskt schema och han har stått i valet och kvalet kring att välja bort Sverige till förmån för bara Polen, Storbritannien och Grand Prix. Samtligt trivs han bra och vill fortsätta sin resa med oss i Indianerna.

Att han nu skriver på i en roll av att vara tillgänglig vissa matcher under säsongen och samtidigt hålla en tät dialog kring uppkomna situationer under säsongen samt slutspel passar samtliga parter väl. Vi har alltid haft en god dialog med Max själv och hans team så det är ingenting jag är orolig för i sig. Nu har vi en plats kvar att fylla. Där handlar det ytterligare om bredd kring de lägre snitten i truppen.”

Fricke själv är också lättad att allt nu är klart, och säger såhär om den kommande säsongen:

”Jag är jätteglad att få chansen att komma tillbaka till Kumla 2023. Laget ser riktigt spännande ut och jag tror att vi har goda chanser att göra ett bra resultat tillsammans. Jag trivs enormt bra med att få komma till Sverige, atmosfären, lagledningen, fans och klubben i Kumla är verkligen ett härligt ställe!

Som lag ser vi fram emot att ta nästa steg nu och pusha hårt för att ta oss till final. Vilket jag personligen tror att vi kan ha väldigt goda chanser att nå.”

Truppen 2023:
– Norbert Krakowiak 1,282
– Krzysztof Buczkowski 1,855
– Jason Doyle 2,361
– Szymon Wozniak 2,161
– Gustav Grahn 0,500
– Jonatan Grahn 0,500
– Hugo Lundahl 0,500
– Rohan Tungate 1,491
– Max Fricke 1,922

Dela nyheten: