Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Förlust i Hallstavik

Featured Image

Tisdagskvällen blev en besvikelse efter förlusten mot Rospiggarna. Ingen skam i att torska borta mot Rospiggarna, det är många som gjort denna säsongen. Men det är likväl frustrerande att förlora.

Matchen började tufft för lagets GP-stjärna, Szymon Wozniak. I sitt första heat lyckades han bara ta en poäng, och de följande två heaten resulterade i noll poäng. Trots att han ville fortsätta tävla, bestämde sig lagledaren Peter Johansson för att peta kaptenen inför det tolfte heatet och låta Krzysztof Buczkowski ta hans plats.

– Självklart är jag besviken på att jag inte kunde hjälpa laget och att jag inte fick köra mitt fjärde heat. Jag ville verkligen testa om mina nya inställningar på cykeln var rätt men jag förstår Peter, han ville få så bra resultat som möjligt, säger Szymon Wozniak till NA direkt efter matchen.

Lagledaren Peter Johansson försvarade sitt beslut och förklarade att det var ett taktiskt drag för att försöka vända matchens gång.

– Szymon har haft en tuff kväll och vi behövde göra något för att försöka vända matchen. Krzysztof har visat bra form och vi hoppades att han skulle kunna ge oss den skjuts vi behövde, säger Johansson.

Nästa veckas returmatch mot Rospiggarna blir en viktig chans för revansch, och laget hoppas på starkt stöd från sina fans på hemmaplan.

– Vi har en vecka på oss att rätta till det som inte fungerade och komma tillbaka starkare. Vi ger aldrig upp, säger Peter Johansson.

 

Nästa hemmamatch är på tisdag den 25 juni. Läs med och köp din biljett här! 

 

 

Dela nyheten: