Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Förlust i första kvartsfinalen

Featured Image


 

En blytung förlust i första kvartsfinalen. Indianerna har 12 poäng att ta igen till returen i Eskilstuna på tisdag. En tuff, men inte omöjlig uppgift enligt Peter Johansson. 

– Vi hade en samling direkt efter sista heatet, och alla är överens om att det bara är halvtid och att vi ska greja det här. Vi hade en ledning på åtta poäng efter sex heat i Eskilstuna för ett par veckor sedan, och det krävs bara några heat så kan vi potentiellt vara ikapp de här tolv poängen. Vi har allt att vinna och inget att förlora. Vi kommer inte åka dit för att bara köra av matchen eller ställa upp med något budgetlag, utan vi kommer göra allt vi kan för att vinna, säger Peter Johansson. 

 

Indianerna–Smederna 39–51

Indianerna: Tai Woffinden 15, Kenneth Bjerre 9, Anders Thomsen 8, Piotr Protasiewicz 5, Ludvig Lindgren 2, Kacper Gomolski 0, Simon Gustafsson 0.

Smederna: Michael Jepsen Jensen 16, Niels-Kristian Iversen, 13 Pontus Aspgren 7, Krzysztof Buczkowski 6, Mikkel Michelsen 5, Linus Eklöf 4.

Dela nyheten: