Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dudek klar för 2024

Featured Image

2024 års snittmässigt tyngsta värvning hittills kan nu presenteras!

Patryk Dudek är en av de förare jag haft kontakt med tidigare och senast inför 2023. Han ville dock då fokusera på GP och den polska ligan. När vi åter igen hördes av några dagar före GP avslutningen i Torun gick det fort. Patryk var lika intresserad av att komma till Kumla som vi var av hans tjänster. Vi avvaktade kontakt över gp-helgen för att höras några dagar efter och ett samtal senare var vi överresan och kontrakt påskrivet. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med honom och det är en förare med en enorm erfarenhet och kapacitet, förklarar Peter Johansson.

Patryk om den kommande säsongen:

Jag är superglad att vara tillbaka i den svenska ligan efter ett års uppehåll. Särskilt glad är jag över att få bli en del av Indianerna. Jag har hört mycket positivt om klubben och sen är banan i Kumla en av världens bästa speedwaybanor, som jag dessutom trivs, och brukar ha bra matcher på. Jag ser fram emot säsongen och laddar för att gå långt 2024.

Truppen 2024

  • Krzysztof Buczkowski 1,695
  • Mathias Pollestad 1,250
  • Szymon Wozniak 1,561
  • Patryk Dudek 2,122
Dela nyheten: