Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Chris Holder klar för 2019!

Featured Image


 

Idag står det klart att 2012 års världsmästare är klar för Indianerna 2019. Den 31-årige Australiensaren är sannerligen en av världens mest spektakulära speedwayförare när han är i form. Formen har dock, av olika anledningar, lyst med sin frånvaro under de två senaste åren. Vilket Peter Johansson bara ser som en fördel då Chris enligt Peter är en förare som är betydligt mycket bättre än sitt snitt.

Jag ser en förare som är kapabel till att ligga runt tvåsiffriga resultat oavsett motstånd eller bana, nu handlar det om att skapa en bra miljö för honom att arbeta i och utifrån våra första samtal känns det som att det är en positiv Chris som kommer laddad till tänderna för säsongen 2019, säger Peter.

Chris kände att han behövde ett miljöombyte i Sverige och att det blev just Kumla var kanske ingen slump.

– Jag har alltid gillat att komma till Kumla som bortaförare, både vad gäller bemötande och banan. Sedan har vi ju ett riktigt spännande lag, som jag tror kan gå hur långt som helst. Säger Chris.

Vad kommer du kunna bidra med?

– Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa alla i laget, det gör jag alltid. Så laget före jaget passar mig som handsken.

Vad är din målsättning 2019?

– Som vanligt handlar det om att alltid prestera på bästa sätt efter de föreutsättningar som råder, hålla mig i form och borta från skador. Sedan vill jag såklart gå till final med Indianerna. Jag ser fram emot att få komma igång med säsongen, speciellt eftersom jag haft personliga problem de två senaste åren men som nu är lösta. Detta tror jag kommer göra att jag kan hitta tillbaka till den nivå jag vet att jag kan och ska ha, konstaterar Chris.

 


Truppen 2019

Piotr Protasiewicz 1,556

Anders Thomsen 1,612

Kenneth Bjerre 1,545

Tai Woffinden 2,143

Ludvig Lindgren 0,826

Joel Andersson 0,875

Chris Holder 1,660

 

Totalt snitt: 10,217

Golvsnitt: 9,000

Taksnitt: 10,250

Dela nyheten: