Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bröderna Grahn och Indianerna Speedway lanserar egen doftgran

Featured Image

Jonathan och Gustav Grahn är inte bara några av Sveriges hetaste speedwayförare, de har också en entreprenöriell ådra. Tillsammans med Indianerna Speedway lanserar bröderna nu sin alldeles egen kollektion av doftgranar – eller Doftgrahnar som bröderna kallar dem.
– Det känns jättestort faktiskt, det har varit en lång process att hitta finansiärer och utveckla produkterna så vi är glada att klubben valde att satsa på oss även här, säger Jonathan Grahn.

Doftgrahnarna som pryds av bröderna själva kommer i tre olika dofter med starka kopplingar till speedwayen. Men att ta fram dofterna var inte helt enkelt. För att lyckas har bröderna tillbringat stora delar av hösten tillsammans med fokusgrupper som fått bedöma doftprover.

– Om jag tvingas lukta på ett enda doftprov till så kräks jag, skrattar Gustav Grahn och får medhåll av sin bror.

**Tre olika dofter att välja mellan**

Dofterna som Doftgrahnarna kommer i är ”Sommar” som är en blandning mellan varmt gräs, siltlera och stenmjöl, ”Metanol” som påminner om just metanol och ”Femettan” som är svår att definiera men är väldigt söt och för tankarna till sockervadd eller bitsocker.

Bröderna har längtat efter lanseringen men inser också att det är nu som det verkliga testet börjar. Kommer publiken att uppskatta Doftgrahnarna?

– Vi hoppas verkligen det! Samtidigt vet man aldrig hur det tas emot så vi har till en början bara tryckt upp 350 000 Doftgrahnar för att smygstarta lite. Men vi tycker att resultatet blev jättelyckat, eller vad säger du Gustav? frågar Jonathan och vänder sig till sin yngre bror.

– Ja, absolut. Även om jag är trött på dofterna nu så älskar jag dem verkligen. Jag tycker också designen är sjukt snygg. Det här är något jag har drömt om sedan min första EPA och förhoppningsvis kan vi bygga vidare på affärerna framöver. Nu är det bara att gasa!

[**Beställ din Doftgrahn här!**](https://www.indianerna.nu/marknad-event/information)

Dela nyheten: