Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bröderna Grahn klara för 2023!

Featured Image

Gustav 18 och Jonatan 22 år är moderklubben trogna och kommer fylla viktiga rollen under säsongen 2023.

Den kanske viktigaste delen i ett lagbygge är lokal förankring. Vad kan då passa bättre än bröderna Grahn, som bor 500 meter ifrån banan. Och dessutom har en väldigt lovande framtid framför sig.

Jonatan och Gustav har i ett pressmeddelande skrivit följande:

”Vi ser med glädje framemot att köra ytterligare en säsong för klubben i våra hjärtan. I hela vår speedwaykarriär har speedwaybanan, 500 meter från vårt hem, varit nummer ett och det känns fantastiskt roligt att representera Indianerna även 2023.

Till 2023 gör vi återigen en större satsning för att utvecklas som speedwayförare. Med god stöttning från våra lagledare och Indianerna hoppas vi ta ytterligare steg i vår utveckling. Vi ser framemot att hjälpa laget till fler segrar!

Vi är så tacksamma för det förtroende och stöd vi fått från hela föreningen, lagledning och supportrar under föregående säsong. Vi hoppas att se många gamla och nya ansikten ute på Sannahed till våren. Hoppas ni är lika taggade som vi är!”

Peter Johansson om att bröderna förlänger:

”Ska man nu klumpa ihop en beskrivning av bröderna så är det erfarenhet och nivåhöjning som varit nycklarna för den gångna säsongen. De har tagit ett enormt kliv i sin lägstanivå och blivit tydliga heatledare i allsvenskan och stått några bländande insatser i Bauhausligan. De har skaffat sig värdefull erfarenhet genom ligakörningen och samtidigt internationell erfarenhet och tempo genom framför allt landslagsuppdrag.

Det känns givetvis roligt att få ge dem förtroendet och att vi som klubb och lagledning satsar vidare på dem, och samtidigt lika roligt att få deras förtroende att på det personliga planet vara med och hjälpa dem med arbete kring deras satsning både på och utanför banan.”

Truppen 2023:
– Norbert Krakowiak 1,282
– Krzysztof Buczkowski 1,855
– Jason Doyle 2,361
– Szymon Wozniak 2,161
– Gustav Grahn 0,500
– Jonatan Grahn 0,500

Dela nyheten: